Eilen oli taas tuuppauspäivä Tintin kanssa. Poni oli suoraan sanottuna M-A-H-T-A-V-A! Vähän enempi olisi saanut olla edesta alhaalla, ja takaosakin pikkuisen paremmin alla, eli viimeksi oli vähän parempi kuin nyt, mutta ei tälläkään kertaa moitittavaa ollut sinällään, paitsi että kuvista huomasin omien käsien olevan vähän päin kettua, saisivat olla nyrkit pystyssä. Lisäksi kantapää meinaa olla turhan ylhäällä ja jalustin liian syvällä. Muuten ihan kivalta siellä selässä itsekin näyttää. Alla muutamia kuvia kuvateksteineen tältä vuokrauskerralta. Kuvaamisesta suuri kiitos tallikaverilleni Annalle!


Alkuun mentiin ilman jalustimia, poni oli ihanan etenevä ja reipas.. Paljoa ei tarvinnut eteen pyytää


Kulmien ratsastus taitaa olla mun ja Tintin bravuuri, niissä me ollaan aika hyviä. Paitsi laukassa. Tästä näkee käsien huonon asennon ja vähän turhan alhaisen sijainnin.


Ajoittain meillä laskee pää sellaisille sijoille, missä se näyttää oikeasti hyvältä. Yleensä mennään pää vähän liian ylhäällä. Varpaidenhan muuten pitäisi osoittaa eteen, ei sivulle, jos ajatellaan oikeaoppisesti.


Loppuraveissa alkoi poni näyttämään todellista osaamistaan. "Mikä etujalan liike!" sanoi eräs henkilö tallilla. Pakko kyllä myöntää, että yleensä loppuraveissa Tintti on hieno. Tässä kuvassa näkyy miten jalustin on AIVAN liian syvällä jalassa. Ja ne kädet!

Tintin lisäksi hoitelin eilen papan. Gibben oli oikein pirtsakalla tuulella, hörisi ja liikkui tarhassaan. Eikä ollut hionnut! Pidettiin ihan vain seurustelupäivä, kuten aivan liian usein tänä kesänä. Koskaan tule tehtyä mitään erikoista enää. Harjailin kuitenkin papan tarhassa ja siistin sen harjan. Nyt on taas ukolla tasainen ja siisti harja, eikä hapsottava. Sunnuntaina täytyy ottaa papastakin kuva, eilen kun ei sitä tullut tehtyä.

Taas on viikonloppu edessä, ja Laaksolla on isohkot estekilpailut. Sinne olisi tarkoitus mennä kuvaamaan, sillä lauantaina on Tintti hyppäämässä, sekä Uuno-heppa Milla-omistajansa kanssa. Milla on Uunon kanssa menossa myös sunnuntaina, jolloin täytyy myös Laaksolle ehtiä. Lauantai menee kokonaan Laaksolla, sunnuntaina vietän osan päivästä Laaksolla, osan tallilla ja sitten pitää vielä ehtiä töihin! Kahvin ja energiajuomien voimalla taitaa sunnuntain ja maanantain välinen yö töissä mennä.