Tintin kanssa vietettiin ihastuttavan rauhallinen maastoilupäivä tänään. Käytiin lammella , jossa viime viikolla käytiin Tiian ja Karkin kanssa. Tällä kertaa matka sujui rauhallisesti, mitä nyt Tintti olisi kokoajan tahtonut jotain syödä matkalta. Lähinnä puista yritti napsia lehtiä. Ötököitäkin kohdattiin taas enemmän, kuin tarpeeksi.

Matka sujui muutenkin hyvin, parissa kohtaa otettiin vähän ravia ja yhdellä tasaisella ja hyvällä suoralla laukattiin vähän matkaa. Tintti tykkäsi ja oli kyllä iloisella tuulella. Toinen vuokraaja kun oli eilen käynyt maastossa jo Tintin kanssa, joten sen vuoksi saattoi neidillä olla vähän virtaakin. Mutta hieno tyttö Tintti taas oli. Sillatkin ylitti taas nätisti, tosin jälkimmäiselle meinasi vähän jäkittää, kun ei olisi tällä kertaa tainnut haluta mennä. Maiskautuksella ja kevyellä pohkeella meni kuitenkin senkin hienosti kävellen.

Lammella Tintti käveli hienosti alas rantaan ja puhisi vähän vedelle. Naurahdin ponille ja totesin, että eihän nyt vettä voi pelätä, kun kuitenkin viikon päästä joutuu kenttäkisoissa veteen. Vähän kannustamalla meni Tintti etujalkojen verran veteen, sitten meinasi kääntyä ympäri, en päästänyt, vaan pyysin astumaan vielä takaset veteen, ja siellä sitten seistiin hetki. Kääntyessä Tintti oli reipas ja lähti vauhdilla kiipeämään takaisin ylös polulle. Paljon kehuja sai kyllä, kun meni niin kiltisti veteen.

Takaisin kotiin mennessä Tintti oli edelleen oikein ihastuttava, vähän innoissaan oli menossa, mutta kulki nätisti ja tykkäsi kyllä taas selvästi, kun sai mennä maastossa. Välillä meinasi vain taas käynti kiihtyä niin paljon, ettei enää katsonut jalkoihinsa, ja meinasi kompastella. Hidastella siis sai.

Melkein oltiin jo kotona, kun tallin naapuritalon pihalla sahailtiin puuta pienemmiksi pölkyiksi moottorisahalla. Tintti veti stopin ja katseli kaula mutkalla, korvat pystyssä ja oli muutenkin poni ihan makaronia, kun mentiin ohitse. Onneksi se sahaaja tyyppi näki meidät ja ei sahannut, kun mentiin ohitse. Tintti kyllä kovasti ihmetteli!

Tällaista tänään, mitähän sunnuntaina? Palailemme siis taas asiaan sunnuntaina.