Hui mikä päivä! Tintti täytti tänään virallisesti 6-vuotta, ja kentällä kouluponeja leikkimällä juhlittiin sitä. Poni oli suorastaan MAHTAVA, ja sen kanssa oli tänään oikein ilo työskennellä. Hommat sujui ja poni liikkui hyvin. Kauhunhetkiäkin koettiin.

Alkuravien jälkeen kun aloin asettelemaan Tinttiä vähän enempi sisälle ajoittain, alkoi Tintti hakemaan enempi ja enempi alas, jostain syystä se olisi halunnut mennä  turpa ties missä, ja ötökätkin kiusasivat. Lyhyeltä sivulta päästiin pitkälle sivulle, ja sitä vähän matkaa mentiin, kun asetin taas vähän enempi sisälle. Tintti asettui hyvin, ravasi nätisti eteen, mutta sitten, ihan yhtäkkiä, etuosa vain katosi alta. Siinä säikähti kyllä vähän, että nytkö sitä mennään nurin. Tintti jotain jalkoineen sotki, itse nostin oman kroppani suoremmaksi pois etukenosta, nostin vähän ponin päätä ja annoin pohkeita. Ei kaaduttu. Ei muuta kuin puhelin käteen ja kaveri kentän laidalle katsomaan liikkuuko poni jotenkin oudosti, mutta ei. Se vain tuntui jotenkin oudolta selkään.

Jatkettiin episodin jälkeen työskentelyä sitten siinä aikamme. Tintti oli hieno, ja sain olla tyytyväinen siihen, miten kivasti poni liikkuikaan. Se oli niin kevyt ja miellyttävä. Ravista onnistui pysähdyksetkin hyvin, laukasta ei ihan niin hienosti, kun kokeiltiin. Peruutti nätisti ja siirtyi askellajista toiseen todella nätisti. Kyllä oli hieno poni!

Viikon päästä ollaankin tähän aikaan matkalla Niinisalosta kotiin, siispä odotellaan reissua Niinisaloon. Sitä ennen onkin yksi vuokrauspäivä vielä tuossa viikolla. Maastoilua luvassa luultavimmin.