Viimeisestä päivityskerrasta on jo paljon aikaa, joten nyt sitten pyrin kertomaan mahdollisimman hyvin kaikki viimeaikaiset kuulumiset.

Gibbenin hoitelu on sujunut hyvin samankaltaisella kaavalla, kuin edellinenkin kerta. Nyt paappa on ollut päiviä jo ulkona, ja sen kanssa on sitten käyty käpsyttelemässä maastossa noin puolentunnin mittaisia lenkkejä. Välillä on pidetty seurustelupäivääkin. Kauhean paljon poitsu on laihtunut kesän aikana, kun ei nyt enää loppukesästä ole laitumelle päässyt, mutta kun sitä tuossa yksi päivä kuvailin, oli kyllä pakko huomata, että on se paremman näköinen silti kuin talvella. Omistajalle näytin tuossa eilen tallilla kuvia, ja hänkin totesi, että alkaa olemaan paremman näköinen, kuin talvella. Reipas ja hieno paappa :). Tänään olisikin itseasiassa päivällä ohjelmassa Gibbenin hoitelua, tavoitteena olisi päästä touhuilemaan pitkästä aikaa kapsoni päässä, ehkäpä sitä saisi houkuteltua Annan kuvaamaan kentän laidalle hetkeksi.

Tintin kanssa on maastoiltu pariin otteeseen, molemmilla kerroilla on ollut kisat takana, ja poni sen seurauksena vähän tahmatassu. Estesuitset saa kuitenkin taas paremmin päähän, kun ei ole enää kumikuolainta niissä. Hieno poni. Itse olen ollut kisareissuilla nyt vähän vähempi mukana, mutta Laaksolla olin kuitenkin. Kuvailemassa tyylikkäästi epäonnistuneita kuvia. Niitä ei edes kehtaa julkaista varmaan. Tintti on kuitenkin hieno ja hyvätapainen poni kaikinpuolin. Siihen on jopa ponitytöt ihastuneet.

Niin, tosiaan, lupasin meidän tallilla mainostaa tallinpitäjämme toista projektia. Östersundomin Ponikoulua, joka toimii siis entisen Karlvikin ponikoulun tiloissa. Poneja on 11, yksi näistä oma ihastukseni Elmer. Avoimien ovien päivä tallilla pidetään huomenna sunnuntaina, 29.8.2010 kello 12 alkaen. Tervetuloa sinne vain! Minuthan on tietenkin järkätty kuvaamaan koko päiväksi, mikäs siinä. Tallilla on kiva pyöriä kameran kanssa. Ponikouluun voi tutustua jo nyt osoitteessa http://www.ponikoulu.net.