Vermon ravirata kutsui jälleen, jo toistamiseen tänävuona. Vuorossa on Kansallisen poninäyttelyn kuvaaminen. Eilen lauantaina olin kaverini Katin kanssa miltei koko päivän Vermossa, ihan ei loppuun asti oltu, mutta melkein. Kuvia tuli reilu 600, ja kyseessä oli sentään vain nuoret ponit. Tänään sunnuntaina on kameraan kertynyt jo 205 kuvaa, ja akku alkaa sanomaan kohta itseään irti. Onneksi on varakamerana tuo vanhempi Nikon, pokkari. Sillä on jokunen kuva tullu jo räpsittyä myös, mutta hyvin paljon vähemmän, kuin tuolla D40:llä.

Hienoja poneja täällä kyllä on, suokkikehän luona istuksin varjossa ja annan kameralle hieman taukoa, ettei akku lopu sitten kun on orien vuoro! Tännehän on siis tultu vartavasten shetlanninponi- ja suomenpienhevosoreja kuvaamaan. Niitä jalostusoreja. Tavoitteena on saada kameran eteen kaikki komistukset, A.T. Unikuva, A.T. Ukko-Myrsky, Jeppo, Sibbo,  Friisin Paletti, Postipoju, Mirlakka, A.S. Namorado, Galant, Kanteborgs Winston, Promisehill Moon Magic, Usvaniityn Lordi. Ja sitten jos vielä mini shettiksistä saa Payazosta ja Remcosta kuvat niin tämä valokuvaava heppatyttö on myyty. Saa nähdä miten kuvaaminen onnistuu

Nyt kuitenkin taidan käydä räppäämässä muutaman kuvan suokkitammoista, jotka tuomarin mukaan ovat hyvin tasaisen ryhmän koostaneet, kaikki samantasoisia.